Bulgarian Bulgarian
Валута : BGN

LOVEPLEX Platinum Blonde PLEX Bleching предварителна грижа за руса коса 250 мл.

37.00 лв.
  • Производител: OTTO KEUNIS
  • Код на продукта: 055
  • Наличност: В наличност
  • Доставка: безплатна за поръчки над 150 лв.

Описание

LOVEPLEX Platinum Blonde PLEX Bleching предварителна грижа за руса коса 250 мл.

За всеки тип коса;

Спецификации:

LOVEPLEX Platinum Blonde PLEX Bleching предварителна грижа за руса коса 250 мл.

Редуцира златните, жълти и месингови тонове, усилва естествения цвят на косата, придава невероятен блясък. Маслата от кокос и арган защитават и хидратират косата по време на процеса. Главните предимства на този продукт чудо са: липсва раздвояване и накъсване на косата, липсват изгорели коси, липсва косопад. Проблеми, с които често се сблъскват стилистите. Както е известно избелващите пудри и кремове увреждат косите, когато се използват.

LOVEPLEX Platinum Blonde PLEX Bleching предварителна грижа за руса коса 250 мл. защитава от накъсване, изсушаване и загуба на коса по време и след изсветляване. Перфектно възстановява косата като се абсорбира, отколкото външно подхранване на косата. С повдигащ ефект и комплекс за предпазване на косата от накъсване.

Начин на употреба:

Разтръскайте LOVEPLEX Platinum Blonde PLEX Bleching предварителна грижа за професионална употреба 250 мл., впръскайте равномерно на всеки кичур коса около 7 - 10 мл. зависи от дължината и дебелината на косата на влажна коса и разрешете. Изсушете косата след като сте изчакали 10 минути и започнете изсветляването.

Внимание:

Избягвайте контакт с очите. Изплакнете внимателно очите ако от продукта влезе в тях. Дръжте далеч от деца.

Състав:

вода, гликолова киселина, цетримониум хлорид, хидроксипропилтримониум хлорид, PEG - 40, хидрогенирано масло от бобър, парфюм, масло от кокос и арган, феноксиетанил, C.I. 60730

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър